Kategorija proizvoda

Vrući proizvodi

Blog

Uobičajena sintetička mašina za ručno vezivanje
Apr 12, 2018

Nakon korišćene kompjuterizovane mašine za vezivanje, potrebno je da se pravilno održavamo, jer i primarno i potkošnje treba pažljivo održavanje i pravilnu upotrebu.


Da bi se izbjegla nepravilna upotreba, mašina za računarsko vezivanje može uzrokovati neke mane greške.

1. donja linija mašine za vezivanje je preterana i može se rešiti pravilnim podešavanjem napona između presovane ploče i šatla. Veličina male rupe igle i vezice neće se koristiti, a veličina igle može se odabrati prema veličini vezice; površina nije dovoljno podmazana i odmah se koristi. Silikonsko ulje je podmazano; vrh vretena postaje grub i može se polirati zavrtnjima vretena, ili obloge i šatla; male rupe u iglici su odsečene, a igle za zamenu treba podešavati u odgovarajućem dometu; šatl postaje grub i sprečava trčanje linije, a šatl se polira ili polira peskom.


2. Mašina za računarsku vezu potrebna je velika popravka svakih 4-5 godina, uglavnom da bi se videlo ukupno održavanje mašine! Bez obzira na nekoliko slojeva Novog! Automobil treba da se podesi posle i nazad na rukovanje! U suprotnom, stopa automobila će biti veoma visoka!


3., prilikom kupovine računarskih mašina za vezivanje, treba obratiti pažnju na osnovne radnje kao što su pokretanje, pokretanje, promjena okvira i promjena boja. Ako nema izuzetka, ne bi trebalo biti velikih problema.


  • QR CODE
  • facebook