Kategorija proizvoda

Vrući proizvodi

Blog

Četiri delove šivaće mašine
Apr 12, 2018

Možda smo videli četiri glavne komponente šivaćih mašina, šivaće mašine, ali da li znate od čega su napravljeni dijelovi šivaćih mašina? Uopšteno govoreći, šivaće mašine se sastoje od četiri dela: nos, šasija, menjač i pribor. Zatim ćemo detaljno pregledati svaki deo mašine za šivenje i njegove funkcije.

1. Glavu mašine se može smatrati glavnim dijelom mašine za šivenje. Sastoji se od četiri dijela, kao što su kukica, linija za kačenje, materijal za spin i hranu, i pomoćni mehanizam za navijanje, presovanje i padanje zuba. Kretanje svakog mehanizma međusobno sarađuje i cirkuliše, tako da je šivanje spojeno.

2, prenosni dio mašine za šivenje uglavnom je sastavljen od komponenti kao sto su rack, rukovanje ili motor. Stalci su stubovi mašine, koji podržavaju platformu i nožnu ploču. Kada koristite, pedale pedale, pokrenite kolut za vreteno kroz ručicu, a zatim pokrenite glavu kroz pojas. Većina ruke ili motora se direktno montiraju na nos.

3, dodatna oprema za šivenje, uključujući bubbinu, iglu, Youhu, operaciju itd.

4, poslednja je šasija, koja je podeljena na dva oblika, platno i šasiju. Plafon postolja za ploču igra ulogu podrške glave mašine, a može se koristiti i za rad u šivenju. Postoji mnogo vrsta ploča. Šasija šasije podržava glavu za skladištenje i čini šivaću mašinu korisnijom za nošenje i držanje.


  • QR CODE
  • facebook