Kategorija proizvoda

Vrući proizvodi

Blog

Važnost rutinskog čišćenja ekstremno teških mašina za šivenje
Apr 12, 2018

Iznimno debela materijalna šivaća mašina se može napraviti za kožu, sofu i druge materijale debele teksture. Zbog specifičnosti materijala za šivenje od izuzetno debljih materijala za šivenje, razlika između njegovog dizajna i običnog šivaća mašina je prilično velika.

Škarje izuzetno debele mašine za šivenje su deblje, prodornije i veće od obične šivaće mašine, tako da je habanje ekstremno debljih šivaća mašina mnogo veće od obične šivaće mašine. U svakodnevnom radu, za izuzetno debel materijal održavanje i održavanje šivaća mašina posebno je važno.

Čišćenje prašine za izuzetno deblju mašinu za šivenje je jedna od ključnih tačaka za održavanje. Izuzetno debela mašina za šivenje će proizvesti prašinu nakon određenog vremenskog perioda. Vrlo je važno prašinu i podmazati ključne dijelove izuzetno debele mašine za šivenje.

Ako se mašina dugo koristi bez čišćenja mašine, u mašini za šivenje će se nakopiti više prašine, a takođe može dovesti do pregrevanja mašine i smanjenja efikasnosti, što će uticati na ukupne performanse mašine za šivenje. Dakle, svakog drugog treba da očistimo debelu debljinu šivaće mašine.


  • QR CODE
  • facebook