Kategorija proizvoda

Vrući proizvodi

Blog

Glavne prednosti ubacivanja debele šivaće mašine gore i dole
Apr 12, 2018

Glavna prednost mašine za šivenje na vrhu i dnu je da debljina mašine za šivenje gornje i donje korpe koristi automatsko punjenje uljnih pumpi, maksimalni broj šiva može da dostigne 1600 obrtaja u minuti, odličan sistem snabdevanja ulja i napredna struktura dizajn, čineći šivaću mašinu stabilnijom i brzom transportom.

Pored toga, radni prostor je dostigao 420X210mm, koji u osnovi može zadovoljiti potražnju većine delova domaće kese i drugih proizvodnji debelih materijala. Debela mašina za šivenje up i dolje dizajnira i napredni uređaj za zaštitu od preopterećenja, koji može smanjiti pojavu šatla i pomaka i drugih grešaka.

Gornja i donja fabrička oprema za mašine za šivenje je uglavnom namenjena za šivenje debelih materijala. Rešava problem da zajednička šivaća mašina ne jede gusto kada se deblji materijal šije, a zasniva se na izvrsnoj performansi debljine što su guste mašine za šivenje gornje i donje hrane veoma dobro šije na sofu, kožnu kožu, platnu i ostale mašine za šivenje debljih materijala. Primena, odlične performanse šivenja, bolja garancija kvaliteta i efikasnosti šivnog materijala, trenutno je popularna oprema za šivenje.


  • QR CODE
  • facebook